Help, ik heb een Wob-verzoek ontvangen via de Wob-Knop! #

De Wob-Knop is een initiatief van de Vlaams-Nederlandse Vereniging voor Onderzoeksjournalisten (VVOJ). Deze site helpt burgers bij het opvragen van documenten bij overheidsinstanties. Dit antwoorden voor iedereen.

Het Wob-verzoek dat u heeft ontvangen is door een gebruiker van de Wob-Knop ingediend. U kunt het verzoek in behandeling nemen zoals elk anderszins ingediend informatieverzoek van een burger. De enige verschillen zijn dat de communicatie tussen u en de gebruiker via de Wob-Knop zal verlopen en dat uw antwoord automatisch zal worden gepubliceerd op deze site.

Als u vragen heeft in verband met privacy, klik dan hier. Op de site kunt u eveneens de overheidsinstantie waarvoor u werkt opzoeken en bekijken welke andere documenten eerder zijn opgevraagd via de Wob-Knop.

We staan open voor alle opmerkingen en bedenkingen van ambtenaren verantwoordelijk voor de afhandeling van Wob-verzoeken bij een overheidsinstelling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Lees hier meer over de Wob-Knop voor Wob-ambtenaren.